Ne ofrojme nje gamë shërbimesh dhe i qëndrojmë besnik atyre. Ne bëjmë atë qëështë më e mira dhe nuk bëjmë aspak compromise me cilësinë. Kjo do të thotë që në momentin që e marrim përsipër në realizojmë atë qëështë më e mira duke tejkaluar dhe pritshmërit.

Pa u stresuar dhe duke realizuar punën tonë në bazë të specifikimeve të klientëve ne I qëndrojmë asaj në të cilën jemi më mirë dhe e realizojmë atë me çdo kusht.

Shërbimet

01
Dizajn Faqe interneti
Dizajn Faqe interneti
Një faqe internet është prezantimi I kompanisë suaj online dhe nqs bëhet sic duhet mund të të gjeneroj shumë më shumë të ardhura se normalisht. Ne zhvillojmë faqe internet të lezetshme për syrin e njeriut dhe që përdorimi I tyre është I lehtë dhe I përshtatshëm nga cdo pajisje për tu përdorur sipas dhe kërkesave të klientëve tanë.
Mëso diçka më tepër
UX Design 100%
UI Design 100%
Wireframes 100%
InVision 100%
02
Dyqan online
Dyqan online
Tregtia Online është e ardhmja dhe sot është momenti më I mirë për të realizuar faqen tuaj të internetit.

Kjo përfshin krijimin e faqes me pamje interesante dhe të përshtatura sipas teknikave më të mira të shitjes dhe aplikacioneve të funidt si Shopify dhe WooCommerce.
Mëso diçka më tepër
Shopify 100%
WooCommerce 100%
Multi-Currency 100%
Powerful Dashboard 100%
03
Marketingu Online dhe SEO
Marketingu Online dhe SEO
Përmes krijimit të faqes suaj ne do ju bëjmë të dukshëm online duke përdorur teknika të ndryshme marketing në faqe për të ndihmuar në suksesin tuaj. Që nga format bazike te marketingut deri te format më tëavancuara të Marketingut të Mediave Sociale do ju ofrojmë mënyrat më të përshtatshme dhe komode sipas dhe buxhetit tuaj.
Mëso diçka më tepër
Organic SEO 100%
Google AdWords 100%
Content writing 100%
Facebook & Instagram 100%
04
Konsulenc për Projektin tuaj Online
Konsulenc për Projektin tuaj Online
Në momentin e krijimit të faqes suaj ne ju ofrojmë dhe ekspertizën tonë duke ju ofruar disa opsione që mund të ju përshtaten më tepër biznesit tuaj. Kjo ndihmon në konsolidimin e projektit duke I dhënë një formed he duke krijuar një pamje të qartë të produktit përfundimtar që do të krijohet.
Mëso diçka më tepër
Validation 100%
Trends 100%
Opportunities 100%
Risks 100%
05
Mirëmbajtje Teknike
Mirëmbajtje Teknike
Ne ju ofrojmë dhe njohuri bazike përsa I përket mirëmbajtjes së faqes dhe nga ju personalisht , sesi të editosh dicka,
ose të ndryshosh nje titull ose nje shkrim përvec pjesës që mund ta zhvillojme dhe ne mirëmbajtjen e faqes suaj për një afat të caktuar.
Mëso diçka më tepër
Security checks 100%
Website edits 100%
Design updates 100%
Bug fixing 100%
06
Visual Identity & Logo Design
Visual Identity & Logo Design
Nuk keni një ide konkrete të imazhit me të cilën do të përfaqsoheni online?

Ne mund tju ofrojmë dicka dhe nje ide të logos suaj bazuar në kërkesat dhe dëshirat tuaja sipas targetit tuaj të synuar.
Mëso diçka më tepër
Logo design 100%
Fonts 100%
Branding 100%
Colour Palettes 100%

Fazat e procesit të punës

Së pari, ne sugjerojmë të  realizojmë një takim për të dëgjuar dëshirat dhe nevojat tuaja.

Çfarë kërkoni që ne të realizojmë për ju?  Gjatë takimit që do të zhvillojmë do ju bëjmë disa pyetje për të kuptuar më qartë se si dëshironi ta realizoni faqen tuaj të internetit. Ky është një hap vendimtar - për të kuptuar saktë projektin tuaj.

Krijimi i planit të projektit

Në këtë hap, ne ndajmë në detaje të gjitha fazat e projektit, funksionalitetin, stafin teknik, përsëritjet.. Në fund të tij, ne do të dimë afatin e saktë, burimet njerëzore dhe kostot e nevojshme për të kryer dhe realizuar një projekt të nivelit të lartë.

Pas dy fazave të mëparshme të proçesit dhe bisedës së realizuar së bashku, për kërkesat e projektit në detaje, tani mund tju paraqesim ofertat tona më të leverdisshme për ju.

Aty do të gjeni kohëzghatjen e proçesit të punës që do kryhet si dhe detajet e zhvillimit të web faqes. Disa prej fazave mund të shkrihen me njëra-tjetrën. Pra, mund të punojmë njëkohësisht për dy proçese. Ne mund të përshtatemi sipas rrethanave.

Ky është momenti që ne po fillojmë projektin në të vërtetë.

Në këtë fazë, marrëveshja është bërë dhe aprovuar. Si ju ashtu edhe ne jemi plotësisht të vetëdijshëm dhe të kënaqur me bisedën e realizuar së bashku dhe mezi presim të fillojmë ditën tjetër të punës. Nga këtu e tutje filloni përpjekjen e vërtetë për krijimin e një projekti online. Ajo që ishte deri më tani - ishte një ide, ne po e bëjmë realitet.

Faza më e këndshme nga të gjitha - dizajni.

Ne punojmë me programe si, Photoshop, Adobe XD, Sketch etj. Ekipi ynë i dizajnit të uebit do të fillojë të hartojë 1 ose 2 variacione të faqes kryesore në mënyrë që të zgjidhni drejtimin e duhur dhe të jepni ide të qëndrueshme për përshtatjen dhe faqet e ardhshme.

Presim Miratimin tuaj të Dizajnit në mënyrë që të fillojmë zhvillimin.

Kjo do të thotë që dizajni është miratuar dhe ne mund të vazhdojmë me fazën tjetër – zhvillimin e website. Sidoqoftë, ne do të monitorojmë fazën e zhvillimit për t'u siguruar që nuk është bërë devijim dhe efektet vizuale janë në vendin e duhur

Urime. Kjo është një arritje serioze. Tashmë 50% e projektit është përfunduar.

Një tjetër lajm i mirë - kjo fazë kërkon ndërveprim të vogël nga ana juaj. Kjo sepse është pjesa jonë e punës dhe bëhet fjalë për kodimin, algoritmet dhe programimin. Sidoqoftë, do të kontaktohemi rregullisht, për t'u përditësuar në lidhje me afatin kohor dhe përparimin. Ne konsiderojmë se të qenit i informuar për progresin është një element i rëndesishëm i proçesit.

Pothuajse arritëm. Një hap i fundit për të arritur objektivin final.

Tani jemi gati me versionin përfundimtar të projektit tuaj. Pas të gjitha testeve tona të brendshme dhe rregullimeve të gabimeve, ne jemi gati me testimin për t'ju dhënë akses për të provuar të gjithë funksionalitetin, elementët, për t'u siguruar që gjithçka është sipas kërkesave të Projektit tuaj.

Ja dolëm mban! Kjo është dita që ia vlen të pritet.

Çdo gjë është e testuar, e detajuar. Si ju dhe ne jemi të kënaqur për realizimin final të projektit. Në vazhdim ne do të monitorojmë dhe do të ndërhyjmë në ndryshime të tjera shtesë, nëse do të kërkohet nga ana juaj.

Web faqja tashmë është e pëfunduar, por komunikimi jonë, jo.

Ju nuk jeni vetëm edhe pasi të arrijmë qëllimin tonë të përbashkët. Ne ju ndihmojmë, udhëzojmë dhe ndihmojmë se si të trajtoni uebfaqen që keni marrë. Për më tepër, pas këtij udhëtimi, 90% e klientëve tanë na japin faqet e tyre të internetit për mirëmbajtjen dhe na mundësojn klient të rinjë.

Në përgjithësi - ne kujdesemi plotësisht për çdo azhurnim të ardhshëm ose redaktim të nevojave të faqes në internet. Thjesht na thoni për çfarë keni nevojë.

// Mbështetja nga klientët tanë

Ne jemi të besuar
në më shumë se 8 vënde të botës

Emilia Clarke
For Webstudio
Ne zgjedhim Webstudio për të realizuar projektin tonë sepse na kuptojnë shumë mirë kërkesat dhe nevojat tona. Që në fillim na thanë që nqs komunikojmë të gjitha idet tona atëherë rezultati përfundimtar do të jetë i suksesshëm.Gjatë gjithë proçesit kemi qënë në kontakt të vazhdueshëm.
Emilia Clarke
For Webstudio
Webstudio gjatë realizimit të projektit tonë kishte njëkohësisht dhe një projekt tjetër dhe koha e realizimit të të dy projekteve ishte shumë e shpejtë për të dy projektetet, çka tejkalojë partishmërit tona. Webstudio na vërtetoj se ishte një partner i besueshëm dhe profesionist, duke kuptuar në detaje të gjitha kërkesat dhe dëshirat tona.
Emilia Clarke
For Webstudio
Webstudio është në gjëndje të përshtas, të sjellë ide të reja dhe të jap zgjidhje për çdo projekt, duke ofruar një produkt përfundimtar me cilësi të lartë. Jam i bindur për shërbimin e tyre dhe e rekomandoj maksimalisht.
Emilia Clarke
For Webstudio
Çdo pyetje dhe paqartësi që kemi pasur është përgjigjur në kohë të shpejt nga Webstudio. Webstudio la realizuar një faqe interneti perfekte për biznesin tim me një çmim të arsyeshëm. E rekomandoj të zgjidhni Webstudio për çdo projekt që mund të keni.

Ju jeni në shoqërin e duhur

LOKACIONET TONA

error: