It took us several years to finetune and optimize the best possible way of a workflow. This impacts on positive and efficient communication during the project. Beside using Asana for Project Management or Slack for chats, we are keen to meet in-person, to feel the project, its scope and philosophy.

Although we are flexible in our work and try to adapt for a smooth cooperation, below are the phasis we are following when creating a website or mobile app. Every phase is being broken down to milestones which we set to be achieved. This gives a very clear image for the client to understand at what step is the project, its progress or eventual issues.

Fazat e procesit të punës

Së pari, ne sugjerojmë të  realizojmë një takim për të dëgjuar dëshirat dhe nevojat tuaja.

Çfarë kërkoni që ne të realizojmë për ju?  Gjatë takimit që do të zhvillojmë do ju bëjmë disa pyetje për të kuptuar më qartë se si dëshironi ta realizoni faqen tuaj të internetit. Ky është një hap vendimtar - për të kuptuar saktë projektin tuaj.

Krijimi i planit të projektit

Në këtë hap, ne ndajmë në detaje të gjitha fazat e projektit, funksionalitetin, stafin teknik, përsëritjet.. Në fund të tij, ne do të dimë afatin e saktë, burimet njerëzore dhe kostot e nevojshme për të kryer dhe realizuar një projekt të nivelit të lartë.

Pas dy fazave të mëparshme të proçesit dhe bisedës së realizuar së bashku, për kërkesat e projektit në detaje, tani mund tju paraqesim ofertat tona më të leverdisshme për ju.

Aty do të gjeni kohëzghatjen e proçesit të punës që do kryhet si dhe detajet e zhvillimit të web faqes. Disa prej fazave mund të shkrihen me njëra-tjetrën. Pra, mund të punojmë njëkohësisht për dy proçese. Ne mund të përshtatemi sipas rrethanave.

Ky është momenti që ne po fillojmë projektin në të vërtetë.

Në këtë fazë, marrëveshja është bërë dhe aprovuar. Si ju ashtu edhe ne jemi plotësisht të vetëdijshëm dhe të kënaqur me bisedën e realizuar së bashku dhe mezi presim të fillojmë ditën tjetër të punës. Nga këtu e tutje filloni përpjekjen e vërtetë për krijimin e një projekti online. Ajo që ishte deri më tani - ishte një ide, ne po e bëjmë realitet.

Faza më e këndshme nga të gjitha - dizajni.

Ne punojmë me programe si, Photoshop, Adobe XD, Sketch etj. Ekipi ynë i dizajnit të uebit do të fillojë të hartojë 1 ose 2 variacione të faqes kryesore në mënyrë që të zgjidhni drejtimin e duhur dhe të jepni ide të qëndrueshme për përshtatjen dhe faqet e ardhshme.

Presim Miratimin tuaj të Dizajnit në mënyrë që të fillojmë zhvillimin.

Kjo do të thotë që dizajni është miratuar dhe ne mund të vazhdojmë me fazën tjetër – zhvillimin e website. Sidoqoftë, ne do të monitorojmë fazën e zhvillimit për t'u siguruar që nuk është bërë devijim dhe efektet vizuale janë në vendin e duhur

Urime. Kjo është një arritje serioze. Tashmë 50% e projektit është përfunduar.

Një tjetër lajm i mirë - kjo fazë kërkon ndërveprim të vogël nga ana juaj. Kjo sepse është pjesa jonë e punës dhe bëhet fjalë për kodimin, algoritmet dhe programimin. Sidoqoftë, do të kontaktohemi rregullisht, për t'u përditësuar në lidhje me afatin kohor dhe përparimin. Ne konsiderojmë se të qenit i informuar për progresin është një element i rëndesishëm i proçesit.

Pothuajse arritëm. Një hap i fundit për të arritur objektivin final.

Tani jemi gati me versionin përfundimtar të projektit tuaj. Pas të gjitha testeve tona të brendshme dhe rregullimeve të gabimeve, ne jemi gati me testimin për t'ju dhënë akses për të provuar të gjithë funksionalitetin, elementët, për t'u siguruar që gjithçka është sipas kërkesave të Projektit tuaj.

Ja dolëm mban! Kjo është dita që ia vlen të pritet.

Çdo gjë është e testuar, e detajuar. Si ju dhe ne jemi të kënaqur për realizimin final të projektit. Në vazhdim ne do të monitorojmë dhe do të ndërhyjmë në ndryshime të tjera shtesë, nëse do të kërkohet nga ana juaj.

Web faqja tashmë është e pëfunduar, por komunikimi jonë, jo.

Ju nuk jeni vetëm edhe pasi të arrijmë qëllimin tonë të përbashkët. Ne ju ndihmojmë, udhëzojmë dhe ndihmojmë se si të trajtoni uebfaqen që keni marrë. Për më tepër, pas këtij udhëtimi, 90% e klientëve tanë na japin faqet e tyre të internetit për mirëmbajtjen dhe na mundësojn klient të rinjë.

Në përgjithësi - ne kujdesemi plotësisht për çdo azhurnim të ardhshëm ose redaktim të nevojave të faqes në internet. Thjesht na thoni për çfarë keni nevojë.

error: