Dëshironi klient me tepër dhe shitje me shumë. E dim që kjo është dëshira e shumë bizneseve dhe në jemi të specializuar pikërisht për këtë gjë.Webstudio kombinon marketingun tradicionale me atë dixhital për ti dhënë përgjigje çdo kërkese shitje.

Nuk kemi pasur limite qoftë në të menduar apo qoftë në implementimin e strategjive. Webstudio ofron projekte në shumë vende anglisht folëse dhe jo vetëm.Përfitoni nga eksperienca jonë ndërkombëtare- në jemi të lumtur të matemi nga suksesi i shitjeve tuaja.

KUSH JEMI NE

Historiku

Pasjoni për shitjet i ka rrënjët që në ADN: themeluesit Klodi dhe Soni kan vite në treg dhe eksperienc në fushën e shitjeve dhe atë të marketingut online. Në ofrojmë një varietet të larmishëm projektesh dhe disiplinash të cilat rrjedhin nga eksperiencat ndërkombëtare.Të dy themeluesit kan punuar në fusha të ndryshme dhe duke u bashkuar me pas dhe duke formuar Webstudio.

SOT

Sot, Webstudio është duke bashkëpunuar si me kompani të stabilizuara në treg ashtu dhe më start-up. Për të krijuar website miqësore për klientët e tyre.Me çdo klient kemi një marrëdhënie miqësore dhe profesionale që i vlerësojmë dhe i përmirësojmë çdo ditë. Për më tepër mund të pyesni klientët tanë.

SKUADRA JONË

Webstudio është një ekip me 5 veta veta, ku 3 prej tyre punojnë me ne që nga viti 2016 dhe mund të na gjeni në Shqipëri, Itali, Angli, Austri, Gjermani dhe Greqi.

FILOZOFIA JONË

Gjatë këtyre viteve ne kemi punuar me klient të ndryshëm të rregullt me dhe pa njohuri në këtë fushë. Ajo që i bashkon të gjitha është realizimi i një plani për tu ndjekur në mënyrë që të gjithë klientët tanë të jenë të kënaqur dhe të suksesshme, kjo është filozofia e ekipit tonë.

PËR TY

Ne vijmë në ndihmë klientëve tanë me shumëllojshmëri mundësish dhe ofertash. Ne dëshirojmë më të mirën për biznesin tuaj, duam të jemi pranë jush duke dhënë eksperiecën dhe suksesin tonë për biznesin tuaj.

error: