IT is like the Medical Industry. A surgeon is not performing any gynaecology treatment. Same here. We cover a clear range of services and stick to them. We do what we know best. No compromise on quality and tech overwhelm.

That is why, once we commit, we will deliver what is expected and beyond. 

Without stressing out because of overestimations and excessive promises to the client. We are good at something it stick to that.

Your institution or business can stand out on the web together with webstudio, as we are a Top Web Design Agency  that comes up with a proven track record.

Shërbimet tona

01
Web Design
Web Design
Një faqe internet është prezantimi I kompanisë suaj online dhe nqs bëhet sic duhet mund të të gjeneroj shumë më shumë të ardhura se normalisht. Ne zhvillojmë faqe internet të lezetshme për syrin e njeriut dhe që përdorimi I tyre është I lehtë dhe I përshtatshëm nga cdo pajisje për tu përdorur sipas dhe kërkesave të klientëve tanë.
Mëso diçka më tepër
UX Design 100%
UI Design 100%
Wireframes 100%
InVision 100%
02
Online Shops
Online Shops
Tregtia Online është e ardhmja dhe sot është momenti më I mirë për të realizuar faqen tuaj të internetit.

Kjo përfshin krijimin e faqes me pamje interesante dhe të përshtatura sipas teknikave më të mira të shitjes dhe aplikacioneve të funidt si Shopify dhe WooCommerce.
Mëso diçka më tepër
Shopify 100%
WooCommerce 100%
Multi-Currency 100%
Powerful Dashboard 100%
03
Marketingu Online dhe SEO
Marketingu Online dhe SEO
Përmes krijimit të faqes suaj ne do ju bëjmë të dukshëm online duke përdorur teknika të ndryshme marketing në faqe për të ndihmuar në suksesin tuaj. Që nga format bazike te marketingut deri te format më tëavancuara të Marketingut të Mediave Sociale do ju ofrojmë mënyrat më të përshtatshme dhe komode sipas dhe buxhetit tuaj.
Mëso diçka më tepër
Organic SEO 100%
Google AdWords 100%
Content writing 100%
Facebook & Instagram 100%
04
Konsulenc për Projektin tuaj Online
Konsulenc për Projektin tuaj Online
Në momentin e krijimit të faqes suaj ne ju ofrojmë dhe ekspertizën tonë duke ju ofruar disa opsione që mund të ju përshtaten më tepër biznesit tuaj. Kjo ndihmon në konsolidimin e projektit duke I dhënë një formed he duke krijuar një pamje të qartë të produktit përfundimtar që do të krijohet.
Mëso diçka më tepër
Validation 100%
Trends 100%
Opportunities 100%
Risks 100%
05
Mirëmbajtje Teknike
Mirëmbajtje Teknike
Ne ju ofrojmë dhe njohuri bazike përsa I përket mirëmbajtjes së faqes dhe nga ju personalisht , sesi të editosh dicka,
ose të ndryshosh nje titull ose nje shkrim përvec pjesës që mund ta zhvillojme dhe ne mirëmbajtjen e faqes suaj për një afat të caktuar.
Mëso diçka më tepër
Security checks 100%
Website edits 100%
Design updates 100%
Bug fixing 100%
06
Visual Identity & Logo Design
Visual Identity & Logo Design
Nuk keni një ide konkrete të imazhit me të cilën do të përfaqsoheni online?

Ne mund tju ofrojmë dicka dhe nje ide të logos suaj bazuar në kërkesat dhe dëshirat tuaja sipas targetit tuaj të synuar.
Mëso diçka më tepër
Logo design 100%
Fonts 100%
Branding 100%
Colour Palettes 100%
error: