Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

PLANI BAZË

200

Paketë vjetore
 • Website me 5 faqe
 • e-Commerce
 • Produkte
 • Server (opsional)
 • Domain (opsional)
Zgjidhni planin

PLANI STANDART

250

Paketë vjetore
 • Website me 5+ faqe
 • e-Commerce
 • Produkte
 • Server (opsional)
 • Domain (opsional)
Zgjidhni planin

Shop online

450

Paketë vjetore
 • Website me 5+ faqe
 • e-Commerce
 • 30 Produkte
 • Server (opsional)
 • Domain (opsional)
zgjidhni planin

WEB-SITE.AL

FALAS

Shitje produkti
 • Website me 1 faqe
 • e-Commerce
 • 5€ / 1 Produkti
 • Server (opsional)
 • Domain (opsional)
zdhidhni planin

Google Ads & Media Sociale

Google Ads

150

Menaxhimi i llogarisë dhe reklama (Paketa Mujore)
 • Krijimi i bannerit për website
 • Kërkim & Paraqitje
 • Analizë e detajuar
 • Vëzhgimi i klientëve
 • 2-week reports
Zgjidhni planin

Facebook Ads

100

Menaxhimi i llogarisë dhe reklama (Paketa Mujore)
 • 3-4 Postime / Javë
 • Krijimi i reklamës
 • Imazhe & Video
 • Menaxhimi i reklamës
 • Raportim 2-javorë
zgjidhni planin

Instagram Ads

100

Menaxhimi i llogarisë dhe reklama (Paketa Mujore)
 • 3-4 Postime / Javë
 • Krijimi i reklamës
 • Imazhe & Vide
 • Menaxhimi i reklamës
 • 2-week reports
zgjidhni planin
error: